به گزارش افکارنیوز،

پزشک متخصص جراحی بیمارستان امام خمینی (ره) چایپاره با تأکید بر اینکه مصرف غذاهای پرچرب و کم تحرکی احتمال ایجاد سنگ صفرا را افزایش می دهد افزود: وقتی کلسترول موجود در صفرا افزایش می یابد، رسوب کلسترول را به همراه دارد که به تدریج با انباشته شدن این رسوبات بر روی هم سنگ صفرا ایجاد می شود و با متراکم شدن این سنگ ها، سنگ های درشت تر ایجاد می شود که از اندازه یک شن ریزه تا یک گردو به لحاظ اندازه متفاوت است.

دکتر حسین شیری خاطرنشان کرد: کیسه صفرا یک عضو گلابی شکل است که در سمت راست و بالای شکم زیر لوب راست کبد قرار دارد که درد در این ناحیه به سمت شانه راست و پشت از علایم و عوارض ناشی از سنگ کیسه صفرا است.

پزشک متخصص جراحی بیمارستان امام خمینی چایپاره،مصرف متعادل چربی، مصرف روزانه روغن زیتون، مصرف متعادل مواد غذایی حاوی لستین مانند تخم مرغ و شیر، مصرف مایعات و مواد غذایی حاوی فیبر را از عوامل کاهش علایم در بیماران دچار سنگ صفرا عنوان کرد.