به گزارش افکار نیوز، فارس به نقل از نشریه "Journal ofAgricultural andFood Chemistry"، پژوهشگران گفتند: این شیوه جدید در فرو بردن دانه سویا در آب گرم ۱۲۲ درجه فارنهایت یا ۵۰ درجه سلیسیوس خلاصه میشود.

به گفته این پژوهشگران، این اقدام باعثآزاد شدن مقادیر زیادی پروتئین " BBI " می‌شود که می‌توان آن را به سادگی فراوان از آب گرفت.

پژوهشگران در این تحقیقات از حمایت مالی لازم مرکز تحقیقات کشاورزی وزارت کشاورزی آمریکا برخوردار شدند.

استخراج پروتئین " BBI " از دانه سویا که خاصیت ضد سرطانی دارد، با شیوه‌های کنونی و سنتی بسیار دشوار بود زیرا زمان زیاد، عملیات پیچیده و استفاده از مواد شیمیایی خطرناکی را ایجاب می‌کرد و همین امر اهمیت شیوه ابداعی جدید و بسیار ساده را نشان می‌دهد.

پروتئین " BBI " تاثیر خود در مقاومت دربرابر سرطان را در جریان آزمایش‌های متعدد در آزمایشگاه نشان داده است به گونه‌ای که موفق شده است تکثیر سلولهای سرطان سینه را متوقف کند.

این پروتئین همچنین در کاهش میانگین مرگ و میر سرطان در ژاپن نیز موفق بوده است چرا که ژاپنیها از دانه سویا به عنوان یک وعده غذایی در زندگی روزانه خود استفاده میکنند.