به گزارش افکار نیوز به نقل از خراسان،براساس تحقيقي که در دانشگاه فردوسي مشهد انجام شده است، عصاره تخمه اين ميوه داراي ۳.۶ درصد پروتئين، ۴درصد چربي و ۲.۵درصد کربوهيدرات است که با ترکيب تغذيه اي شير سويا مشابه است.

محققان این دانشگاه معتقدند، شیر به دست آمده از تخمه طالبی را می توان جایگزین با ارزش شیر سویا محسوب کرد. همچنین این ماده برای نوزادان نیز مفید است.

به نقل از سایت «ehow»، تخم و شبکه تور مانندی که دور آن است، غنی از فیبر و برای روده ها بسیار مفید است.

خلط اضافه و احتقان را دفع می کند.

تخمه این میوه سرشار از ویتامین A و C است.

پروتئین موجود در آن، در حفظ سلامت مو و ناخن موثر است.

پروتئین موجود در آن در ساخت آنزیم ها و هورمون های موردنیاز بدن، موثر است.

منبع عالی آنتی اکسیدان از جمله ویتامین C و E است. آنتی اکسیدان احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد.

آنتي اکسيدان هاي موجود در آن کلسترول خون را کاهش مي دهد.