افکارنیوز: جوش شیرین و سرکه را باهم مخلوط کنید. مخلوط سرکه و آب را به مواد آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مواد لازم:

سینه مرغ بدون استخوان: ۴۰۰ گرم
آرد: یک سوم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان کافی
سرکه: یک و نیم پیمانه
جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری
آب: یک سوم پیمانه
روغن: به اندازه کافی

طرز تهیه:

سینه مرغ را ریز خرد کنید.
آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
جوش شیرین و سرکه را باهم مخلوط کنید.
مخلوط سرکه و آب را به مواد آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
تکه های مرغ را در مایه آماده شده بغلتانید و در روغن سرخ کنید.