افکارنیوز:

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف چای سبز می‌تواند اثر رادیکالهای آزاد و مواد مضر در کبد را پاکسازی کند.

بیماری کبد چرب غیر الکلی(Non - Alcoholic Fatty Liver Disease(NAFLD یک التهاب کبدی است که بر اثر تجمع بیش از اندازه چربی در بافت کبد ایجاد می‌شود.

این بیماری، گاهی باعثاختلال در فعالیت طبیعی بافت کبد می‌شود و می‌تواند سیر پیش‌رونده پیدا کند، باعثنارسایی کبد یا سیروز کبدی شود.

اگر چه علت اصلی بیماری کبد چرب مشخص نیست، ولی به نظر می‌رسد این بیماری با برخی بیماریهای متابولیک ارتباط نزدیک دارد که از آن جمله افزایش کلسترول، چاقی و تری گلیسرید خون و دیابت را می‌توان نام برد.

در درمان کبد چرب، کنترل این بیماری‌های زمینه‌ای بسیار موثر است. گفته می‌شود مصرف زیاد انرژی باعثخواهد شد کبد نتواند سوخت و ساز طبیعی را انجام دهد و در نتیجه انرژی اضافی به صورت چربی در کبد ذخیره شود.

این بیماری اغلب افراد را در سنین میانسالی مبتلا می‌کند ولی متأسفانه با افزایش شیوع چاقی در کودکان، سن بروز آن به شدت کاهش یافته است.

تحقیقات محققان همچنین حاکی است که چای سبز از آسیب دیدن سلولهای مغزی جلوگیری می‌کند زیرا این آسیب می‌تواند باعثبیماری پارکینسون شود.

بر اساس این تحقیقات، افرادی که چای سبز می‌نوشند - در صورت مبتلا بودن به بیماری پارکینسون - بهبود می‌یابند.

بیماری پارکینسون اختلالی پیش رونده در سیستم عصبی است که روی حرکات بدن تاثیر می گذارد. این مشکل به طور تدریجی ایجاد میشود و معمولاً با یک لرزش قابل توجه در فقط یکی از دستان شروع میشود. با اینکه لرزش دست میتواند یکی از متداولترین علائم بیماری پارکینسون باشد، این اختلال معمولاً موجب کند شدن حرکات بدن میشود.