به گزارش افکارنیوز، جعفریان متخصص تغذیه گفت: هویج یکی از سبزیجات کم انرژی است که سرشار از فیبر است.

وی تصریح کرد: هویج یک ماده ضد التهابی است که در رژیم غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و جزو سبزیجاتی است که از سرطان جلوگیری می کند.

جعفریان عنوان کرد: هویج در مقایسه با سبزیجات دیگر اندازه مصرف دارد و دیابتی ها نباید بیش از حد مصرف نمایند.

وی در خصوص خاصیت هویج گفت: هویج خاصیت بالا بردن قند خون را دارد و به علت فیبری که دارد سرعت جذب را در بدن بیماران دیابتی بالا می برد.

وی مصرف يک يا دو هويج در روز توسط بيماران ديابتي منعي ندارد گفت: خوردن آب هویج به علت بالا رفتن قند موجود در آن و کم شدن فیبر در آن و چون در آب هویج تقریباً نیم کیلو هویج به کار می رود، توسط ديابتي ها کمتر بايد مصرف شود.