به گزارش افکارنیوز، محققان در مطالعات اخیر خود پی بردند که پروتئین سویا، تجمع چربی و تری گلیسریدها را در کبد افراد چاق به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

درصد بسیار زیادی از افراد بدون داشتن هیچ علایمی به بیماری کبد چرب دچار هستند. چاقی یکی از مهم ترین عوامل بروز این بیماری است که در برخی موارد به نارسایی کبد منجر می شود.

چربی در کبد متابولیزه می شود. در افراد چاق انتقال چربی ها به بافت چربی کاهش می یابد، در نتیجه کبد محل ذخیره و تجمع بیش از حد چربی می شود. تجمع چربی در بافتی غیر از بافت چربی(مانند کبد)، عملکرد حیاتی ارگان را به طور خطرناکی دچار اختلال می نماید.

مصرف پروتئین سویا تا حد زیادی علایم کبد چرب را بهبود می بخشد. در بسیاری از افراد چاق، انتقال چربی به خارج از کبد با اختلالاتیهمراه است و پروتئین سویا قادر است این انتقال را تسهیل کرده و علایم بیماری کبد چرب را کاهش دهد.