به گزارش افکارنیوز، ماه مبارک رمضان با یکی از گرم‌ترین ماههای سال که در آن تعریق بدن به شدت بیشتر می‌شود مصادف شده است به همین دلیل استفاده از نوشیدنی‌هایی که عطش را رفع و قدرت و توان بدن را افزایش می‌دهد در این ماه ضرورت دارد.

شربت گیاه راوند از عصاره چندین گیاه نظیر عصاره چای سبز، عصاره دارچین، برگ به لیمو و… تشکیل شده و به علت دارا بودن اسید گلورونیک، سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد.

این شربت به دلیل دارا بودن نوعی آنتی بیوتیک قوی باعثمی‌شود که مواد زائد و سموم بدن دفع شود.

شربت راوند به دلیل دارا بودن اسید گلورونیک، املاح معدنی، اسید سیتریک و ویتامین‌های گروه B در درمان بیماری تنبلی روده و جلوگیری از ابتلا به آن نقش مهمی را ایفا می‌کند.

از آنجا که طعم شربت راوند ترش مزه است، افراد بنا بر ذائقه خود می‌توانند آن را با عسل طبیعی شیرین کنند. در روزهای عادی بهترین زمان مصرف این شربت قبل از صبحانه و عصرها است اما برای افراد روزه‌دار ۳۰ دقیقه بعد از صرف افطار و در مرحله دوم بعد از وعده سحر زمان مناسبی برای نوشیدن این شربت گیاهی است.

جلوگیری از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگها، مفاصل و عضلات از دیگر فوائد این گیاه دارویی است.