به گزارش افکارنیوز، تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه گفت: هویج ماده غذایی است که سرشار از ویتامین A بوده و به دلیل دارا بودن کربوهیدرات نشاسته، قند و کالری بالا می تواند بخشی از نیاز بدن را تأمین کند.

وی ادامه داد: کودکی که به دلیل کمبود ویتامین A دچار مشکل بینایی شده، می تواند از هویج این انتظار را داشته باشد که به عنوان یک درمان کمکی عمل کند، اما هیچگاه از یک ماده غذایی انتظار معجزه نداشته باشید.

نیستانی، تصریح کرد: مصرف هویج به افرادی که مبتلا به دیابت هستند، توصیه نمی شود(به ویژه هویج پخته) چرا که حاوی قند فراوانی است و بهتر است در حد متعادل با توصیه های متخصص تغذیه مصرف شود.

وی با توصیه به مصرف هویج در کودکان افزود: بهتر است در کنار ظرف غذایی کودک مقداری هویج که در روغن زیتون و یا کره تفت داده شده باشد، نهادینه شود و ضائقه کودک را به مصرف ماده غذایی سالمی مانند آب هویج عادت دهیم.

وي خاطرنشان كرد: مصرف هويج به عنوان ميان وعده عادت پسنديده اي است، اما به دليل كالري بالا به افرادي كه دچار اضافه وزن هستند، توصيه نمي شود.