به گزارش افکارنیوز، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: خرما بهترین ماده غذایی برای شروع افطار است که بسیار مقوی و مغذی بوده که به دلیل کالری زود هضم باعثجذب سریع در بدن می‌شود.

وی افزود: بهترین شیرینی جات برای افراد روزه دار در ماه رمضان خرما می‌باشد به دلیل داشتن آهن مناسبی که دارد جز بهترین شیرینی جات برای اینگونه افراد است.

وی در دامه گفت: خرما به دلیل داشتن منیزیم به آرامش اعصاب و ضعف ماهیچه‌ها و روی اعصاب تاثیر بسزایی می‌گذارد و باعثتقویت بدن است.

وی عنوان کرد: خرما غنی از ویتامین‌های c و b است.

رحماني به روزه داران توصيه كرد: در هنگام افطار از خرما استفاده كنيد زيرا جلوگيري از يبوست ميكند.