به گزارش افکارنیوز، مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از مادران شیرده به علت گرفتن رژیم غذایی ناصحیح، باعثکاسته شدن شیر خود می شوند چرا که رژیم غذایی مادران شیرده، بایستی کامل و صحیح باشد زیرا ضعیف بودن و کم وزن شدن نوزاد به دلیل لاغر بودن مادر شیرده و توجه نکردن به تغذیه است.

وی افزود: در برنامه غذایی مادران شیرده بهتر است مواد غذایی همچون، حبوبات، جوانه گندم و لبنیات قرار گیرد.

وی اظهار داشت: استفاده از مواد پروتئینی در غلیظ شدن شیر مادر بسیار موثر است و تنها با مصرف مایعات منجر به زیاد شدن حجم شیر می دهد که بدون هیچ گونه ویتامینی است.

وی به مادران شیرده توصیه کرد: بایستی از تمامی مواد لبنی از جمله ماست، پنیر و کشک استفاده کنند چرا که با مصرف لبنیات مواد پروتئینی، کلسیم و املاح مورد نیاز بدن تامین می گردد.