به گزارش افکارنیوز، دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه ماده اصلی تشکیل دهنده بستنی شیر است اظهار داشت: مصرف نصف لیوان بستنی معادل یک لیوان شیر است و چون چربی آن بالاست باید به اندازه یک قاشق مرباخوری از چربی غذایی وعده بعد کاسته شود.

وی افزود: هنگام مصرف بستنی سنتی به دلیل چربی بالای آن باید ۲ واحد از چربی وعده غذایی بعدی کم کرد.

وی بستنی را یک ماده غذایی خنک کننده و کاهش دهنده دمای بدن عنوان کرد و بیان داشت: مصرف روزانه بستنی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و بهتر است گروههای سنی مختلف اعم از کودکان و بزرگسالان ۲ بار در هفته بستنی مصرف کنند.

دکتر رحمانی همچنین به قند موجود در انواع بستنی ها اشاره کرد و خاطر نشان کرد: بهتر است افراد پس از مصرف بستنی در وعده های غذایی خود میزان قند مصرفی را نیز کاهش دهند.