به گزارش افکارنیوز، کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به حساب می آید و افرادی که به مصرف شیر رغبت ندارند می توانند از کنجد برای تأمین کلسیم استفاده کنند.

بررسی ها نشان می دهند مصرف کنجد نه تنها موجب افزایش کلسترول خون نمی شود بلکه موجب کاهش کلسترول بد خون هم شده و مخلوط کردن کنجد با سایر غذاها موجب افزایش بازدهی آن می شود.

گفتنی است بعضی ها معتقدند بعد از خوردن شیر دچار نفخ می شوند و بدنشان با شیر سازگار نیست اما این باور کاملا نادرستی است زیرا شیر بلافاصله بعد از ورود به معده به دلیل واکنش های پیچیده ای که در معده ایجاد می شود کمی احساس نفخ خواهید کرد اما این احساس کاملا موقتی است و با مصرف مداوم شیر و هر روز یک لیوان به تدریج این عادت را از بین می برد.