به گزارش افکارنیوز، فاطمه حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: شکلات به دلیل غنی بودن از " آنتی اکسیدان " موجب به تاخیر انداختن " مشکلات قلب و عروق " می شود که این مسئله مربوط به ماده اصلی و مفید این ماده خوراکی است.

وی افزود: تمامی شکلات هایی که از " قنادی " و " سوپرمارکت ها " خریداری می شود حاوی " قند ساده "، " چربی اشباع " و نگهدارنده هستند.

حسینی گفت: این شکلات ها که حاوی مواد نگهدارنده هستند بدترین نوع شکلات محسوب می شوند که موجب افزایش وزن، چاقی و مشکلات قلب و عروقی می شود.

وی در پایان توصیه کرد: مصرف یکی یا دو بار شکلات در هفته هیچ ضرری ندارد اما اگر افراد هر صبح شکلات استفاده کنند موجب افزایش قند خونشان شده و منجر به بروز "پرخوری" و در نهایت چاقی بیش از حد می شود.