به گزارش افکارنیوز، ظروف پلاستیکی سبب واکنش‌های شیمیایی پیچیده‌ای در غذاها می‌شود که کیفیت غذاها را نیز تغییر خواهد داد.

گفتنی است ظروف غذای پلاستیکی سبب ایجاد " یبوست " شده و " بیماری‌های قلبی و عروقی " را نیز در پی خواهد داشت.

گفتنی است در ظروف پلاستیکی ارزش مواد غذایی حفظ نمی‌شود و ایمنی غذاها کاملاً به خطر می‌افتد.

ظروف پلاستیک ازترکیبات شیمیایی پلیمر ساخته شده‌اند و این ماده خطرناک بر اثر حرارت وارد غذاها شده و باعثایجاد " سردرد میگرنی " و " حساسیت پوستی " نیز خواهد شد.

برخی از ظروف غذایی اگر هنگام پخت و یا طبخ غذا استفاده نشوند بهتر است و در غیر این صورت آسیب‌های زیادی برای بدن به وجود می‌آید.