به گزارش افکارنیوز، غذاهایی مانند سوپ و آش اگر با مواد غذایی خاصی تهیه شوند بهترین غذا برای روزهای آلودگی به شمار می‌آیند و می‌توانند به بدن کمک کنند تا دچار آسیب نشود.

قارچ، ذرت، سویا، هویج، سیب‌زمینی، عدس، نخود و ادویه‌هایی مانند " زیره " و دارچین از اجزای اصلی تشکیل دهنده‌ی سوپ های مقابله با آلودگی هوا به شمار می‌آیند.

گفتنی است، سوپ و آش اگر از این مواد غذایی و سبزی‌ها و ادویه‌ها تهیه شوند می‌تواند با بحران آلودگی هوا مقابله کنند و اجازه ندهند گازها و " ذرات سمی " کوچک موجود در هوا وارد سیستم تنفسی شود.

گفتني است، "آنتي اکسيدانهاي" موجود در سوپ با "راديکالهاي آزاد" مقابله ميکند و بررسي ها نشان ميدهند غذاهاي آبکي به ويژه سوپ و آش براي سالمندان و کودکان ضروري است و در روزهايي که هوا به شدت آلوده و کثيف است و "سازمان هواشناسي" هشدار ميدهد این افراد حتما بايد در هر دو وعده اصلي شام و ناهار، سوپ و آش مصرف کنند تا بدنشان آسيب نبيند.