به گزارش افکارنیوز، محققان امریکایی اظهار کردند: دانه کتان یک منبع گیاهی از اسیدهای چرب امگا ۳ و فیبر است و به عنوان نوعی آنتی اکسیدان شناخته شده محسوب می‌شود.

این بررسی بر روی ۱۱۰ بیمار مبتلا به بیماری‌های عروقی انجام شده است. در این تحقیق به افراد دانه کتان خورانده شد و محققان بر اساس آن به نتایجی مبنی بر اثربخشی دانه کتان در کاهش فشار خون دست یافتند.

بررسی‌ها نشان داده است که از هر سه نفر آمریکایی یک نفر به فشارخون مبتلا است. فشار خون بالا، فرد را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته مغزی قرار می‌دهد.

یافتههای این تحقیق در مجله Hypertension منتشر شده است.