به گزارش افکارنیوز، پزشکان درباره مصرف زیاد از حد غذاهای دریایی به افراد هشدار می‌دهند زیرا جیوه موجود در ماهی‌ها می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در افراد گسترش دهد.

گفتنی است جیوه موجود در ماهی می‌تواند باعثایجاد مشکلاتی در رشد " سیستم ایمنی بدن " شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند همچنین مصرف بالای ماهی می‌تواند اثرات مفید " اسیدهای چرب " امگا ۳ را در بدن خنثی کند.

اسیدهای چرب امگا ۳، باعثکاهش سطح " کلسترول " و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها، " بیماری‌های قلبی "، فشارخون، " سکته مغزی " و تولد نوزاد نارس می‌شود.

پزشکان همچنین با مطالعه دریافته‌اند که بالاترین سطح میزان جیوه در بین ماهی‌ها در ماهی تن، کوسه ماهی، مارلین و اره ماهی وجود دارد. در عین حال کم‌ترین سطح جیوه نیز در ماهی آزاد وجود دارد.

دانشمندان این نتایج را با تحقیق بر روی هزار و ۲۰۰ فرد داوطلب و اندازه‌گیری سطح جیوه خون آنها بدست آورده‌اند.

بالا بودن سطح جیوه خون میتواند باعث مشکلات قلبی، "مشکلات مغز" و کلاهش عملکرد شناختی در افراد شود.