به گزارش افکارنیوز، پژوهشگران دریافته‌اند که در روزهای سرد سال خوردن کربوهیدراتها و چربی‌هایی مانند " سیب‌زمینی سرخ کرده " می‌تواند باعث" افت دمای بدن " و کاهش " انرژی " فرد برای انجام کارهای روزانه شود.

گفتنی است، پزشکان به افراد توصیه می‌کنند تا در فصول سرد سال بیشتر " پروتئین " مصرف کنند زیرا باعثافزایش " درجه حرارت بدن " می‌شود.

از جمله مواد پروتئینی که پزشکان توصیه می‌کنند افراد در فصل زمستان حتما مصرف کنند " آجیل "، ماست، شیر و فرنی درست شده با شیر است که می‌تواند در کنار " پروتئین های حیوانی "، باعثتنظیم دمای بدن فرد و افزایش قدرت استقامتی او در برابر سرما و حتی بیماری های فصلی شود.

در عین حال مصرف کربوهیدراتها باید کاهش یابد زیرا تاثیری در بهبود وضعیت فرد در زمستان ندارند.