به گزارش افکارنیوز، محسن سراج متخصص تغذیه گفت: از گلبرگ و دانه‌های چای ترش می‌توان به عنوان نوشیدنی خوش طعم استفاده کرد، در واقع این نوشیدنی گرم و سودمند از نظر آرامش بخشی و رفع خستگی می‌تواند برای افرادی که علاقه مند به نوشیدنی‌های ضد خستگی هستند مفید واقع شود.

وی افزود: می‌توان این نوشیدنی گرم را با نبات و قند مصرف کرد.

وی اذعان داشت: این چای پرخاصیت کاهش فشار خون، رقیق و تصفیه کننده‌ی خون و برعکس چای سیاه که باعثدفع آهن بدن می‌شود چای ترش یکی از منابع غنی آهن به شمار می‌آید.

در واقع این نوشیدنی در عهد باستان از چای سرخ به عنوان شاداب کننده و "رفع کننده بیماریهای قلبی" استفاده میشد.