به گزارش افکارنیوز، نتایج مطالعات محققان استرالیایی نشان می دهد سبزیجات خانواده‌ کلم‌ خطر سرطان کولون(روده بزرگ) را کاهش می‌دهند و به ویژه کلم بروکلی بدن را در برابر سرطان کولورکتال(روده بزرگ و مقعد) محافظت می کند.



فرق کلم بروکلی با دیگر اعضای خانواده‌ خود این است که علاوه بر ترکیبات مغذی مشترک، حاوی مولکول‌های دیگری به نام گلوکوزینولات می‌باشد که مانع تکثیر سلول های سرطانی می شوند.



به عقیده‌ این محققان مصرف سبزیجات خانواده کلم‌ تاثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد. در واقع مصرف این سبزیجات خطر ابتلا به این سرطان را به میزان ۱۶ درصد کاهش می‌دهد. همچنین افرادی که کلم بروکلی بیشتری می‌خورند به میزان ۲۰ درصد کمتر در معرض این سرطان قرار می‌گیرند.



نتایج این مطالعه در نشریه تغذیه و سرطان منتشر شده است.