به گزارش افکارنیوز، پژوهش‌های جدید نشان داده است که ابتلاء به افسردگی می‌تواند به دلیل بیولوژیکی مخصوصاً نوع مواد غذایی که فرد استفاده می‌کند در برخی مواقع رخ دهد.

گفتنی است، بر اساس تحقیقات دانشگاه‌ استرالیای جنوبی کمبود مواد مغذی مورد نیاز بدن و عدم مصرف آنها توسط افراد می‌تواند سبب بروز افسردگی در آنها شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، خوردن مواد غذایی فاقد ارزش تغذیه‌ای، مصرف زیاد گوشت قرمز شیرینی و شکلات و عدم مصرف فیبر و انواع میوه و سبزیجات تازه می‌تواند بشدت باعثافزایش ریسک ابتلاء‌ به افسردگی حاد شود.

کارشناسان اعتقاد دارند، حتی آلرژی به پروتئین گندم در صورتی که فرد از آن اطلاع نداشته باشد نیز می‌تواند منجر به افسردگی شود. مواد قندی باعثافزایش سطح گلوکز خون و حساسیت به انسولین و تولید هورمون کورتیزول در بدن شود. این مواد غذایی همچنین سبب بروز التهاب در مغز و اختلال در دریافت و ارسال سیگنالهای عصبی می‌شود.