به گزارشافکارنیوز،دکتر محمد تقی انوشه متخصص تغذیه اظهار داشت: گرمای هوا موجب افزایش تعریق و تحریک مکانیسم اسمزی بدن می‌شود و لذا تشنگی اتفاق می‌افتد و این همان زمانی است که بدن ۳ درصد از آب خود را از دست داده باشد.

وی با بیان اینکه نکته حایز اهمیت این است که از بین رفتن بیش از ۲۰ درصد آب بدن کشنده است، خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از بروز گرما زدگی باید کمتر در محیط گرم قرار گرفت و بهتر است در طول روز و به دفعات آب نوشیده شود.

وی تصریح کرد: در فصل تابستان به هیچ عنوان برای مصرف آب منتظر تشنه شدن نباشید چرا که تعریق به صورت تدریجی ادامه دارد و باید قبل از بروز تشنگی فرد اقدام به نوشیدن مایعات کند.