به گزارشافکارنیوز،مسلم بیات گفت: این بستنی‌ها که غیراستاندارد بودند از مراکز تولید و عرضه در استان تهران و توسط بازرسان و کارشناسان استاندارد در سال ۱۳۹۳ توقیف شده است.

وی گفت: از آنجاکه بستنی از خامه، شیر، تخم‌مرغ، ژلاتین، شکر، مغز خشکبار، میوه‌ها و طعم‌دهنده‌ها تشکیل می‌شود، از حساسیت زیادی برخوردار است و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، احتمال بروز هر نوع آلودگی و به تبع آن ایجاد مسمومیت در مصرف‌کننده افزایش می‌یابد. به همین منظور در خرید این خوراکی باید به تاریخ تولید و انقضاء و نشان استاندارد توجه کرد.

طبق اعلام اداره استاندارد تهران، از دیگر نکاتی که در مصرف بستنی‌های بسته‌بندی شده باید مورد توجه داشت، نگهداری بستنی در فریزر و سردخانه‌های ۱۸ - درجه سانتیگراد و نرم نبودن بستنی(بستنی نرم‌شده قابل مصرف نیست، چون میکروب‌ها در آن به شدت زیاد می‌شود) است.

چنانچه بستنی هرچند کوتاه مدت، از دمای ۱۸ - خارج شود و مجددا به این دما بازگردانده شود، متحمل شوک حرارتی شده و کشدار و آدامسی گونه و در نتیجه غیرقابل مصرف می‌شود.

در مورد بستنیهای باز و فلهای نیز که خوردن آن توصیه نمیشود نیز نکاتی از این قبیل را باید مورد توجه داشت؛ بستنی سنتی باید از شیر پاستوریزه تهیه شود. ظروف و قاشقهای برداشتن بستنی مرتبا باید تعویض شود. بستنی را باید در قیف یا لیوان کاغذی استفاده کرد زیرا ریختن بستنی در ظرفهای بلور و مخلوط کردن آن با هم عامل سرایت بیماری میشود.