گروه اجتماعی

- رضا باکری، دبیر انجمن صنایع لبنی در گفت‌وگو با «افکارنیوز» در پاسخ به این پرسش که لبنیات فله‌ای که در حال حاضر در بازار وجود دارد، آیا سالم است یا خیر و یا این‌که مبتلا به تب مالت است؟ اظهار داشت: گاوداری‌های استان تهران عموما گاوداری‌های صنعتی هستند و تحت نظارت و کنترل سازمان دامپزشکی قرار دارند.

وی افزود: گاها استفاده محصولات فله به دلیل مخاطره‌آمیز بودن بیماری‌های مشترک انسان و دام همواره محل سوال بوده است، بنابراین دامداران نباید به صورت فله لبنیات را بفروشند.
دبیر انجمن صنایع لبنی تصریح کرد: دامداران بهتر است لبنیات را پاستوریزه کنند و به صورت پاستوریزه عرضه کنند.

باکری متذکر شد: اما با توجه به خسارت‌هایی که هر نوع بیماری برای دامداران خواهد داشت، آنها روی دام خود نظارت دارند و نمی‌گذارند دام بیمار شود. وی عنوان کرد: الان نسبت به سابق در استان تهران گاوداری‌ها مدرن شدند و به صورت گاوداری‌های صنعتی در آمده‌اند و کنترل‌ها و نظارت‌هایشان بیشتر شده است.

دبیر انجمن صنایع لبنی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شیرهای فلهای در بازار تب مالت ندارد؛ چراکه گاوداریها تحت نظارت قرار دارند.