به گزارش افکارنیوز، پروین میرمیران، متخصص تغذیه اظهار داشت: مصرف زیاد گوشت قرمز باعثبالا رفتن چربی بدن و کلسترول می‌شود.


وی افزود: گوشت قرمز علاوه بر مشکلات فوق، مشکلات دیگری همچون مشکل قلبی و عروقی هم ایجاد می‌کند.


این متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز اثرات مثبت هم دارد، پروتئین بدن را بالا برده، آهن بدن را زیاد می‌کند، نقش ساختاری بدن را تغییر می‌دهد. بافت‌های بدن که بر اثر زخم آسیب یا از بین رفته است گوشت قرمز باعثبوجود آمدن مجدد بافت‌های بدن می‌شود.


میرمیران در مورد میزان مصرف گوشت گفت: مصرف مناسب گوشت قرمز در طول هفته ۳ یا ۴ بار است و مابقی وعده‌های غذایی در طول هفته می‌تواند از گوشت پرندگان باشد.


وی در ادامه افزود: مصرف ماهی در طول هفته دو مرتبه باشد.


این متخصص تغذیه گفت: برای دیگر وعده‌های غذایی، با ریختن گوشت بر آش و حلیم از آن می‌توان استفاده کرد.