به گزارش افکارنیوز،
محمد حسین عزیزی متخصص علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بیشتر خوراکی های مصرف روزانه ما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها ، املاح و غیره است که با رعایت نحوه خوردن آنها در طول زندگی از جوانی طولانی تری بهره مند می شویم. 

 

این متخصص تغذیه گفت: ویتامین D یکی از مقادیری است که در عدس، لبنیات، تخم مرغ ، ماهی ، گوشت یافت شده و از پیری زودرس به خصوص در بانوان جلوگیری می کند. 

 

وی با اشاره به اینکه بانوان در معرض کمبود کلسیم هستند یادآور شد: خوراکی های حاوی مقادیر زیادی کلسیم مانند لبنیات و گوشت که منبع اصلی این ماده است روزانه و هفتگی مصرف شود.

 

عزیزی در ادامه بیان داشت: پروبیونیک های موجود در لبنیات مانند ماست، دوغ ، پنیر و مشتقات آن می توانند از بروز پیری زودرس به خصوص در بانوان پیشگیری کند. 

 

این متخصص تغذیه در ادامه اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی، روغن کلزا،و همچنین مغز گردو و روغن کنجد نیز می تواند به مدت طولانی فرد را جوان و شاداب نگه دارد. 

 

وی تاکید کرد: فیبر موجود در سبزیجات و میوه ها برای جلوگیری از یبوست به دلیل کم تحرکی در سالخوردگان بسیار مناسب است. 

 

عزیزی بیان کرد: املاح معدنی مانند منیزیم که کمک کننده به تنظیم قند و فشارخون هستند نیز از آن دسته خوراکی هایی است که در افزایش طول جوانی به اشخاص کمک می کند.