یوسف اصغری درباره خواص گل گندم, اظهار داشت: چون گیاه گل گندم بیشتر در مزارع گندم می‌روید, به آن گل گندم می‌گویند.

به گفته وی گل گندم دارای مزاج گرم و خشک است و این گیاه مُدر , ضد دیابت, قاعده آور, ضد تب, تصفیه کننده خون, ضد یرقان و بیماری‌های کبد است.

همچنین برای رفع تب, یرقان و بیماری‌های کبد, تصفیه خون و رفع عطش مقداری از سرشاخه‌های گل دار گل گندم را مانند چایی دم کنند و روزی سه وعده از آن بنوشند.

این مدرس و محقق طب سنتی افزود: برای رفع تب, یرقان و بیماری‌های کبد, تصفیه خون و رفع عطش مقداری از سرشاخه‌های گل دار گل گندم را مانند چایی دم کنند و روزی سه وعده از آن بنوشند.

اصغری بیان داشت: جوشانده گل گندم همراه عسل برای کاهش کم خونی, تسکین درد مفاصل و درد پشت و سیاتیک, نرم کردن خشونت سینه, رفع سرفه, سرماخوردگی, رفع یبوست و درمان استسقاء (ورم بدن) نافع است.

درمان ورم چشم با گل گندم

وی اضافه کرد: روزی دوبار چشم‌ها را با دم کرده گل گندم که ولرم شده باشد, شستشو داده شود. دقت شود که قبل از دم کردن, گل‌ها را کمی شسته شود که خاک و آلودگی نداشته باشد و دم کرده را خوب صاف کنید.

این مدرس و محقق طب سنتی یاداور شد: مصرف گل گندم برای خانم‌های باردار ممنوع است.