مرتضی رحمانی موحد در مراسم اختتامیه جشنواره غذای ایرانی، فرهنگ گردشگری اظهار داشت: غذا در همه دنیا یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری است و برای گردشگرتان هم ردیف با سایر جاذبه‌های گردشگری است.

رحمانی موحد ادامه داد: چشیدن غذاهای کشورهای مختلف و آشنایی با سبک پخت آن به گردشگران این فرصت را می‌دهد تا حس جدیدی را تجربه کنند و از تنوع آن لذت ببرند.

وی با اشاره به اهمیت فرهنگی خوراک در صنعت گردشگری یادآور شد: انتخاب مواد اولیه، نحوه پخت، تزئین و رنگ در غذا و زمانی که برای به دست آمدن آن صرف می‌شود می‌تواند بازتاب دهنده فرهنگ یک جامعه باشد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، همچنین خاطرنشان کرد: غذا در جامعه ایرانی جایگاه بسیار بالایی دارد و تنوع غذایی در اقوام و استان‌های مختلف می‌تواند جاذب گردشگر باشد.

به گزارش chtn - نخستین جشنواره سفره ایرانی، صنعت گردشگری منطقه 2 به مدت 3 روز و با شرکت استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان در تبریز برگزار شد.