به گزارش افکارنیوز،

این دم‌نوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند.

 
برای تهیه این نوشیدنی ابتدا لازم است به را به طریق زیر آماده کنید:

مواد لازم

    1 قاشق سوپخوری به خشک
    1 لیوان آب جوش
    1 قاشق چای خوری زعفران آب کرده
    2 عدد هل سبز درسته
    1 عدد چوب دارچین
    به میزان لازم نبات یا شکر

طرز تهیه:

1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس‌ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.
 
2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.