به گزارش افکارنیوز،
اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید، خبر خوش این است که ماهی سرشار از خاصیت‌های مفید برای مغز شماست. 
 
قرار دادن ماهی در برنامه‌ی غذایی به طور هفتگی و مداوم حجم توده‌ی مغز را افزایش می‌دهد و روند پیری را کند می‌کند. 
 
ماهی بویژه ماهی هایی که در آبهای بسیار سرد اقیانوس‌ها زندگی می‌کنند، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است و همین ویژگی باعث افزایش تمرکز و حافظه می‌شود.
 
 اگر به ماهی حساسیت ندارید و بنا به بودجه خرید و اقتضای مالی خود، سعی کنید حتما ماهی را ۲ بار در هفته در وعده‌های غذایی خود بگنجانید.