به گزارش افکارنیوز،

مجید حاجی فرجی متخصص تغذیه در خصوص تفاوت استفاده از چای سبز و چای سیاه گفت: در واقع چای سیاه همان چای سبزی است که فراوری‌هایی بر روی آن انجام شده است.

وی گفت: در تحقیقاتی که در مراکز پژوهشی بر روی چای سیاه و سبز انجام شده است از لحاظ آنتی اکسیدان‌ها هیچ تفاوتی میان چای سبز و سیاه وجود ندارد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: افرادی که در طول روز چندین لیوان چای مصرف می‌کنند فرقی نمی‌کند که از کدام نوع چای بنوشند زیرا تحقیقات نشان داده است در بیومارکرهای این چای‌ها تفاوت زیادی وجود ندارد.

حاجی فرجی تصریح کرد: در برخی از تبلیغات‌ها نیز می‌بینیم که عده‌ای سخن از خواص چای سبز برای لاغری به میان می‌آورند که در حقیقت در تحقیقات بالینی نیز صحت این موضوع تایید نشده است.

وی گفت: مصرف بیش از حد چای سیاه پررنگ به دلیل داشتن کافئین و تانن ممکن است باعث بروز برخی از بیماری‌های گوارشی شود. همچنین مصرف بیش از حد چای سیاه پررنگ می‌تواند احتمال بروز سرطان را افزایش دهد لذا توصیه می‌شود افراد در طول روز چای کمرنگ استفاده کنند.

حاجی فرجی ادامه داد: از قدیم در طب سنتی و طب نوین توصیه شده است افراد از مصرف چای و حبوبات و مواد غذایی که دارای آهن هستند پرهیز کنند زیرا این موضوع باعث می‌شود جذب آهن کاهش پیدا کند اما این باور که برخی می‌گویند مصرف چای سیاه باعث بروز کم خونی می‌شود صحیح نیست.