به گزارش افکارنیوز،

 یافته‌های این پژوهش حاکی از آن است که میزان ابتلا به آلرژی در این کودکان پنج‌ برابر کمتر از کودکانی است که مادرانشان در ایام بارداری آجیل مصرف نکرده بودند.

طبق این گزارش، حساسیت نسبت به بادام‌زمینی که یکی از حساسیت‌های شایع در میان کودکان است می‌تواند با مصرف بادام زمینی توسط مادر در دوران شیردهی برطرف شود.

این گروه تحقیقاتی کانادایی به سرپرستی «تریسی پیت»(Tracy Pitt) در مقاله خود مدعی شده است که علاوه بر مصرف انواع آجیل به خصوص بادام‌زمینی در ایام شیردهی مصرف بادام‌زمینی توسط نوزاد تا قبل از یک‌سالگی می‌تواند آلرژی کودک را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.