به گزارش افکارنیوز،

بررسی‌های محققان دانشگاه پنسیلوانیا نشان داده است، دانش‌‌آموزانی که حداقل یکبار در هفته ماهی مصرف می‌کنند، به نسبت آنهایی که کمتر ماهی می‌خورند یا اصلا نمی‌خورند، دارای IQ بالاتری هستند.

بر اساس پژوهش‌های انجام شده، IQ این دانش‌آموزان به نسبت دیگران، حداقل 5 نمره بالاتر است و علاوه بر عملکرد بهتر در امتحانات و درس‌های مدرسه، به خواب بهتر آنها نیز کمک می‌کند.

دانشمندان باور دارند، اسیدهای چرب اُمگا 3 موجود در ماهی‌ها می‌تواند به میزان قابل توجهی در هوش بچه‌ها تأثیرگذار باشد.

محققان دانشگاه پنسیلوانیا با مطالعه برروی بیش از 500 دانش‌آموز دختر و پسر 9 تا 11 سال، پژوهش‌های خود را تکمیل کردند و گفتند: «کودکانی که حداقل هفته‌ای یکبار ماهی می‌خوردند، در مقایسه با کودکانی که به ندرت ماهی خورده یا اصلا ماهی نمی‌خوردند، در آزمایش هوش، 4.8 نمره بالاتری داشتند».

جیانگ هونگ لیو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «اگر والدین می‌خواهند فرزندشان سالم باشد و عملکرد بهتری داشته باشد، باید هفته‌ای یکبار ماهی را در رژیم غذایی آنها بگنجانند».

سامانتا هلر، یک متخصص تغذیه بالینی در دانشگاه نیویورک در پایان نیز گفت: «ما باید رژیم غذایی حاکم در ایالات متحده آمریکا را برای بهبود سلامت کودکانمان تغییر دهیم».