به گزارش افکار نیوز به نقل ازايسنا، پيشبيني ميشود مصرف گوشت تا سال ۲۰۵۰ به دو برابر ميزان فعلي برسد و دستاورد جديد در توليد گوشت با پايه گياهي ميتواند پاسخگوي نياز سيريناپذير مردم جهان به مصرف گوشت و گامي مهم در جهت پيشگيري از عوارض ناشي از مصرف اين محصول باشد.

«پاتریک براون» متخصص زیست‌شناسی مولکولی دانشگاه استانفورد معتقد است: می‌توان با استفاده از مواد گیاهی فراوان و ارزان که در اطراف ما وجود دارند، یک ماده غذایی مقوی و سرشار از پروتئین تولید کرد که از لحاظ ظاهر و طعم مشابه گوشت حیوانات است.

این محقق فعالیت خود را بر روی بی‌نیاز شدن از مصرف گوشت حیوانات متمرکز کرده است. با توجه به گرایش روزافزون مردم جهان به مصرف گوشت در آینده نزدیک شاهد بروز فاجعه زیست محیطی خواهیم بود، چرا که تولید دام بیشتر نیازمند مرتع بیشتر است. علاوه بر این کاهش پرورش احشام به کم شدن انتقال بیماری‌های مشترک دام و انسان نیز کمک خواهد کرد.

پیش از این نیز تحقیقاتی در خصوص تولید گوشت حیوانات در آزمایشگاه انجام شده بود.

«مارک پست» از محققان دانشگاه آیندهوون هلند تأکید می‌کند: این روش که مبتنی بر تکنیک سلول های بنیادی برای رشد اندام‌های جایگزین یا تولید بافت انسانی در آزمایشگاه است، بسیار پر هزینه بوده و برای تولید انبوه گوشت مناسب نیست.

روش ابداعی محقق آمریکایی در مقایسه با سایر ایده‌ها، مقرون به صرفه‌تر بوده و در صورت طعم مناسب می‌تواند جایگزین مناسبی برای گوشت حیوانات باشد. گوشت تولید شده با پایه گیاهی احتمالا تا پایان سال جاری میلادی به بازار عرضه خواهد شد.