به گزارش افکارنیوز،

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اصفهان اظهار داشت: بیش از ۲ هزار گونه گیاهی در استان رویش دارد که ۴۰۰ نوع آن دارای خواص خوراکی، درمانی وصنعتی است و ۴۵ در صد از آنها در سبد عطاری ها وکارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

عبد الرضا مهاجری ارزش سالانه این گونه های طبیعی را ۱۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ هزار نفر در عرصه گونه های گیاهی مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه اصفهان از نظر تولید سالانه کتیرا با برداشت ۱۵۰ تن، عنوان مهم ترین تولید کننده در سطح کشور را از آن خود کرده است افزود: گونه هایی دیگری نظیر موسیر، کرفس کوهی، تره، کنگر، آنغوزه و باریجه از دیگر محصولات تولیدی اصفهان در عرصه خوراکی، درمانی وصنعتی است.

مهاجری در پایان گفت: با توجه به اینکه گونه های طبیعی به دلیل مصرف بی رویه در مناطق بهره برداری در حال انقراض هستند که باید با کشت و توسعه صحیح رویش ها اقداماتی بیشتر و موثرتری انجام شود.