افزايش قيمت گوشت مرغ يكي ازهمين محصولات است كه هر چند تغيير قيمت آن به مذاق مصرفكننده خوش نميآيد اما نميتوان تمام حق را از توليدكننده گرفت و به مصرفكننده داد چرا كه هزينههاي توليد دراين بخش به گونهاي است كه توليدكنندگان اين بخش ناچارند تا حدي كه ضرري متوجه آنها نشود قيمت را بالا ببرند اما بالا رفتن قيمت اين كالا براي مصرفكنندگاني كه بيشتر نياز مواد پروتئين خود را از طريق اين محصول تامين ميكنند و البته از قشرهاي مختلف نيز هستند نيز امري خوشايند نيست به همين دليل لازم است دولت راهي اساسي براي معقول نگه داشتن قيمتها يافته و اجرا كند.

در حالی که بالا رفتن قیمت گوشت مرغ، با نزدیک‌ شدن به ماه رمضان نگرانی‌هایی را در جامعه ایجاد کرده است ولی محمد یوسفی رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی سراسر کشور ضمن اینکه این افزایش قیمت گوشت مرغ را طبیعی و معقول دانست، گفت: با توجه به اینکه قیمت تمام شده در این بخش بالاست و تولیدکنندگان این بخش نیز در ماه‌های قبل زیان دیده‌اند بنابراین این افزایش قیمت‌ها غیر منطقی نیست چرا که تولیدکنندگان نیز باید سودی برای ادامه تولید داشته باشد.

به گفته یوسفی جوجه، نهاده‌ها و مواد اولیه مورد نیاز مرغ‌هایی که امروز به بازار رسیداند با قیمت بالا خریداری شده است ضمن اینکه در سال جاری و اواخر سال گذشته میزان تلفات مرغداری‌ها از حد نرمال بالاتر بوده و بیماری فوق حاد نیوکاسل یا برونشیت، چهار تا پنج درصد تلفات واحدهای مرغداری را بالاتر برده است.

رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی سراسر کشور با بیان اینکه تمام عوامل ذکر شده باعثافزایش قیمت تمام شده تولید در این بخش شده‌اند، افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ زنده حدود هزار و ۹۵۰ تا دو هزار تومان است که با در نظر گرفتن ۱۰ درصد سود باید با قیمت دو تا دو هزار و ۲۰۰ تومان در هر کیلو فروخته شوند که اکنون نیز این چنین است.

يوسفي تصريح كرد: با توجه به نزديك شدن به ماه رمضان احتمال بالاتر رفتن اين قيمتها وجود دارد البته چنانچه دولت برنامهاي براي كالاهاي جايگزين و تنظيم بازار داشته باشد ممكن است قيمت گوشت مرغ در همين حدود باقي بماند البته ما با وزارت بازرگاني صحبتهايي را داشته و پيشنهاداتي را براي متعادل نگه داشتن قيمت اين كالاها در طول سال داشتهايم كه اميدواريم به نتيجه برسد.