به گزارش افکارنیوز، محققان دریافتند که برخی مواد غذایی خاص طعم بهتری در دهان خانم‌ها به نسبت آقایان پیدا می کنند.

گفتنی است از جمله این طعم‌ها، " طعم شیرینی " و " شکلات " است.

برسی‌ها نشان می‌دهد دانشمندان این " ژن " را در بروز " چاقی " بیشتر در زنان نسبت به مردان کاملا موثر می‌دانند. این ژن مرتبط با چاقی باعثمی‌شود که بستنی و غذاهای شیرین به نظر خانم‌ها خوشمزه تر بیاید.

دانشمندان امیدوار هستند که با این کشف بتوانند راه حل جدی برای پیشگیری و درمان چاقی در بانوان داشته باشند. پزشکان معتقد هستند که این طعم لذت بخش شیرینی و شکلات بانوان را به خوردن هرچه بیشتر آن‌ها مشتاق می‌کند.

البته پزشكان متذكر ميشوند كه در كنار اين ژن، موارد ديگري مانند چاقي، "اضافه وزن"، "سابقه ژنتيكي" و "استرسهاي محيطي" نيز در بروز چاقي و اضافه وزن در زنان موثر است.