به گزارش افکارنیوز،

در آشپزخانه حرم امام علی (ع) روزانه بیش از پنجاه هزار غذا شامل صبحانه ناهار و شام طبخ می‌شود و دربین زائرین اربعین توزیع می‌شود، این آشپزخانه در ایام اربعین توسط خدام و آشپزهای ایرانی اداره و غذا طبخ می‌شود.

 

kjPh78RgdYn3 m6lfjoxAkX32 wwH3VOjGKbpt oqZitzMwAYfB rITIjtmot3aI 6LBnovdw7QSv SidPSzUWV1OX oXVvlJg3PauH BOZSE5dKZayX IaAGifQAjCMi 7lhQMGqqAwAg R9olnIS1TjM1 wgyYPRFpb4dI rHR2pWr26g9Z PZ3NK6tLMHxk bKtT4704uy7B 4SvV43LOJ9xo 8hW9GbS3p7l8 kJx9PXg98MxQ APUxt57PJVpq nDaWPFjOulWb tZZXUefWV3UA PcTxoREvtfXT hivgG9sw1vOu Dc86pFwZrEab EQMTdqb0YF00 2Qmi0foMojME sUxiX9M1Dmtk KCNZ8i1oyxUO Di3nAYIk9yQH GHjT9RR8yKYm Igq3jryeLrKI dMpEDmqWZTex eIFf80h4QsF1 mifehiBg84fw gL6ltfBFDWGj MbhsUlU0ZUX1 H7fURWHkUy33