به گزارش افکارنیوز،

علیرضا رنجبرضرابی، که در همایش روز ملی نان سخن می گفت با اعلام مطلب افزود: گندم یکی از غذاهای مهم در دنیاست که با توجه به این موضوع می‌طلبد آگاهی لازم را در این خصوص افزایش دهیم.

 

وی با بیان اینکه مسیر تولید گندم تا نانی که سر سفره مردم می‌رود باید مورد رصد و بازبینی قرار گیرد، گفت: در این مسیر 60 عامل تأثیرگذار در تولید گندم آرد و نان کیفی است که بخشی در دست کشاورزان است که انصافاً در این چند سال گندم خوبی را توانسته‌اند تولید کنند.

رنجبر ضرابی، با اشاره به اینکه در بحث آرد نیز، همدان جزو برترین‌های کشور است، ادامه داد: همدان در بحث کیفیت نان جزو 10 استان برتر کشور است که این کیفیت می‌تواند تأثیرگذار باشد.

وی با اشاره به اینکه کیفیت نان توسط اتحادیه نانوایان ارزیابی شده است گفت: در این نظرسنجی نانوانایان اعلام کرده‌اند که کیفیت مواد اولیه برای پخت نان 50 درصد، نیروی کار 32 درصد، تجهیزات و محل کار 7 درصد در کیفیت و پخت نان تأثیرگذار است.