به گزارش افکارنیوز،

اگر از مسافرانی که به انگیزه تفریح و گردش به سفر می‌روند، سوال شود که به چه دلیل به شمال کشور سفر کرده‌اید؟ حتما در جواب خواهند گفت که بخشی از انگیزه آنها، خوردن غداهای محلی آن منطقه موردنظر بوده است.

استان گیلان با دارا بودن ۱۷۰ نوع غذای محلی نخستین استان ایران از نظر تنوع غذایی به شمار می آید.زیتون پرورده، مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتق و میرزا قاسمی از جمله غذاهایی هستند که در نوبت ثبت ملی قرار داشته‌اند.

در ذیل تصاویری خوشمزه از انواع غذاهای گیلانی را مشاهده خواهید کرد:

انتهای پیام/

  • سیبشسیس
  • سیشبسیشب
  • یسشسیبسبش
  • سیبسشیب
  • سشیبسشیب
  • سشیبسیب
  • سشیبسیب
  • شسیبسبی
  • سشیبسیب
  • سیشبسشیب
  • سیبشسیب
  • شسیبسی
  • سشیبسیب
  • سیشبس
  • شیسبسشیب
  • سشیبسشیب
  • شسیسشیب
  • شیسشبیسش
  • سشبسی
  • یسشیسشب
  • سیشبسیبسش
  • سیشیشب
  • سیبشیی