به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه در بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۹۱ پس از بحث طولانی درباره تعیین تکلیف برای درآمد دولت از هدفمندی یارانهها نهایتاً مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر اختصاص ۶۶ هزارمیلیارد تومان از درآمد حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانهها در سال ۹۱را به تصویب رساندند.

براساس مصوبه مجلس درآمد حاصل از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها در سال ۱۳۹۱ تا مبلغ ۶۶ هزار میلیارد تومان شامل موارد ذیل است:

الف - تا مبلغ ۵۶ هزار میلیارد تومان به صورت ماهانه و متوازن هر ماه متوسط مبلغ ۴ هزار ۶۶۶ میلیارد تومان از محل اصلاح قیمت‌های ماده یک قانون هدفمند کردن یارانه‌ها

ب - تا مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان یارانه‌های نان، برق و سایر کالاها و خدمات مندرج در قانون بودجه.

نمایندگان مجلس همچنین در بند دیگری مقرر کردند کلیه درآمدهای حاصل از فروش کالا و خدمات شرکت های دولتی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمت کشوری به حساب‌های معرفی شده از سوی خزانه داری کل کشور واریز شود.

همچنین مقرر شد عوارض قانونی از کل وجوه دریافتی بر مبنای قیمت‌های فروش سال ۱۳۹۱ به خزانه داری کل کشور واریز گردد.

در بررسی این بند پیشنهادات مختلفی ارایه شد که از جمله آن پیشنهاد الیاس نادران نماینده تهران مبنی بر حذف بند ب و کاهش ۱۰ هزار میلیارد تومان از ۶۶ هزار تومان مصوب کمیسیون تلقیق بود که به رای نمایندگان نرسید.

پیشنهاد دیگر از سوی علی اصغر یوسف نژاد نماینده ساری مطرح شد که پیشنهاد کسب درآمد ۷۵ هزار میلیارد تومانی برای دولت ارایه کرد. این پیشنهادهم به تصویب مجلس نرسید.

پیشنهادات دیگر مربوط به حذف عبارات برق و سایر کالا و خدمات در بند ب بود که از سوی جعفر قادری نماینده شیلات مطرح شد. وی معتقد بود یارانه برق پرداخت نمی‌شود و وزارت نیرو و شرکت برق با اجرای قانون هدفنمدی یارانه‌ها فلج شده‌اند و بهتر است که یارانه برق و سایر کالاها و خدمات از این بند حذف شود.

نمایندگان با این پیشنهاد هم مخالفت کردند.

پیشنهاد دیگر از سوی جعفر قادری مطرح شد و خواستار تاکید بر اجرای قانون به صورت متوازن از سوی دولت شد بنابراین قادری پیشنهاد کرد در این بند تاکید شود دولت باید در طی ۱۲ ماه سال ۹۱ این قانون را به اجرا برساند نه اینکه در چند ماه پایانی سال اقدام به اصلاح قیمت‌ها و اجرای این قانون با شیب تند کند.

لاریجانی در تایید پیشنهاد قادری تاکید کرد: این موضوع درست است و در این بند ابهام وجود دارد بنابراین بهتر است که در قانون تاکید شود دولت ماهانه متوسط مبلغ ۴ هزار و ۶۶۶ میلیارد تومان می تواند از افزایش قیمت‌های حامل های انرژی کسب کند.

لاریجانی گفت: این رقم از تقسیم ۵۶ هزار میلیارد تومان تقسیم بر ۱۲ ماه به دست می‌آید.

نمایندگان با پیشنهاد قادری برای رفع این ابهام با ۱۳ رای موافق، ۲۰ رای مخالف و ۱۰ رای ممتنع از ۲۰۶ نماینده حاضر موافقت کردند.