ویروسی‌ترین گوشی‌های همراه

به گزارش افکار نیوز به نقل از ايسنا ، يكي از چالشهايي كه شركتهاي ارائه كننده سيستمهاي عامل با آن مواجه هستند آن است كه هر چه محصول آنها از محبوبيت بيشتري در بين مردم برخوردار شود به همان اندازه علاقه هكرها و ويروسنويسان به آن بيشتر ميشود.

سیستم عامل ویندوز مایکروسافت نمونه بارزی از این سیستم‌های عامل است که طی سال‌های گذشته حملات متعدد سایبری را به خود اختصاص داده است.

اما براساس اعلام مرکز مدیریت امداد وهماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌یی(ماهر)، در میان سیستم‌های عاملی که بر روی تلفن‌های همراه نصب می شوند تاکنون سیستم اندروید به واسطه محبوبیتی که در میان کاربران تلفن همراه دارد، حجمی بالا از حملات هکرها و ویروس‌نویسان را به خود اختصاص داده و بیش از دیگر رقیبان خود مورد تهدید بدافزارهای مختلف قرار گرفته است.

این سیستم عامل در سال ۲۰۱۱ میلادی تنها ۱۰ مورد بدافزار جدید را مورد شناسایی قرار داد. اما تنها یک سال پس از این اتفاق و در سال ۲۰۱۲ این رقم به چهار برابر شده و به ۳۷ مورد رسید.

این مطلب به خوبی گویای آن است که طی سال‌های اخیر بدافزارهای گوشی تلفن همراه رشدی سریع داشته‌اند واغلب به گونه‌ای طراحی می‌شوند که می توانند حالت مبتنی بر امضای آنتی ویروس‌ها دور زده و خود را به صورت جعلی در نرم‌افزارهای رایج ارسال کرده و در بین گوشی‌های تلفن همراه منتشر شوند.

اندرويد سيستم عاملي است كه برای تلفن همراه، لوحرایانه و به تازگي براي تلویزیونها عرضه شده و بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده است. اكنون بسياري از شركت هاي معروف توليدكننده گوشي تلفن همراه از اين سيستم عامل براي گوشيهاي خود استفاده كردهاند و انواع مختلف گوشيهاي اندرويدي در ميان كاربران تلفن همراه دست به دست مي شود.