به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا، دكتر سيدمحسن خوشنيتنيكو با اشاره به اينكه افزايش توانايي لختهشدن خون با افزايش خطر انسداد عروقي و سكتههاي قلبي و مغزي ارتباط دارد، افزود: در ماه رمضان، تغيير در كالري دريافتي امكان ايجاد انعقاد و لختهشدن خون را كاهش ميدهد.

وی با بیان این‌که گرسنگی و کاهش وزن اثرات ضد انعقادی دارد، گفت: هنگام روزه‌داری تغییر میزان دریافتی ریزمغذی‌ها در اثر گرسنگی خاصیت ضدانعقادی خون را ایجاد می‌کند.

اين فوقتخصص غدد تاكيد كرد: روزهداري به دليل كاهش مواد مغذي مورد نياز براي ساخت پلاكتها، سبب تغيير در ميزان پلاكتهاي خون شده و از اين طريق خطر بيماريهاي انسدادي عروقي را كاهش ميدهد.