به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا، دكتر سيدمحسن خوشنيتنيكو با اشاره به اينكه افزايش توانايي لختهشدن خون با افزايش خطر انسداد عروقي و سكتههاي قلبي و مغزي ارتباط دارد، افزود: در ماه رمضان، تغيير در كالري دريافتي امكان ايجاد انعقاد و لختهشدن خون را كاهش ميدهد.
وی با بیان اینکه گرسنگی و کاهش وزن اثرات ضد انعقادی دارد، گفت: هنگام روزهداری تغییر میزان دریافتی ریزمغذیها در اثر گرسنگی خاصیت ضدانعقادی خون را ایجاد میکند.
اين فوقتخصص غدد تاكيد كرد: روزهداري به دليل كاهش مواد مغذي مورد نياز براي ساخت پلاكتها، سبب تغيير در ميزان پلاكتهاي خون شده و از اين طريق خطر بيماريهاي انسدادي عروقي را كاهش ميدهد.
شناسه خبر:
۱۲۹۳۵۳
روزهداری و کاهش خطر لختهشدن خون
یک فوقتخصص غدد با بیان اینکه روزهداری موجب میشود زمان لازم برای انعقاد خون کمی افزایش و احتمال لختهشدن خون و انسداد عروقی کاهش پیدا کند، گفت: کاهش ویتامین K ناشی از گرسنگی طولانیمدت در افرادی که از داروهای ضد انعقاد استفاده میکنند، به افزایش اثرات این داروها و افزایش انعقادپذیری خون منجر میشود.
۰