پروژه‌های دشمن در ماه های باقیمانده تا انتخابات

به گزارش افکارنیوز، شریعتمداری در یادداشت کیهان نوشت: «بعد از جنگ جمل که در آن، جنگ افروزان با آنهمه خط و نشان کشیدن ها و رجزخوانی ها به سختی شکست خورده و به ذلت افتاده بودند، مولای بزرگوار ما، حضرت امیر علیه السلام در وصف دو سپاه در دو سوی آن آوردگاه فرمودند؛
وقد ارعدوا و ابرقوا و مع هذین الامرین الفشل و لسنا نرعد حتی نوقع ولانسیل حتی نمطر. دشمنان چون رعد غریدند و مثل برق، جرقه زده و از جای برآمدند، اما علی رغم آنهمه لاف گزاف، هنگام کارزار ناتوان و ترسان بودند. ولی ما، خروش برنمی داریم، مگر آن که دست به عمل می زنیم و نمی باریم، مگر آن که سیل جاری می کنیم.

داستان آن روز مولایمان علی علیه السلام و یارانش در مقابله با اصحاب جمل وصف حال امروز ماست که در یک سو علی زمان با یاران باوفا و پای در رکاب خویش ایستاده است و در سوی دیگر این آوردگاه، نظام سلطه جهانی با دنباله های ریز و درشت داخلی و خارجی خود به کینه توزی و انتقام جویی از اسلام و مسلمین صف کشیده است».

فراز فوق، بخشی از یادداشت ۱۳ سال پیش کیهان بود که روز ۲۳ تیرماه ۷۸ با عنوان «جانم بسیج» به چاپ رسیده بود. آن روزها در پی فتنه ۱۸تیرماه ۷۸ که به قول دیروز حضرت آقا - در اجتماع پرشور جوانان خراسان شمالی - بر هم زدن ثبات سیاسی کشور را نشانه رفته بود، مردم نجیب و هوشیار، با صبر و حوصله انقلابی خویش، رجزخوانی های بیگانگان و عربده کشی ها و شرارت های دنباله های ریز و درشت داخلی آنان را به نظاره نشستند و با این امید که سره از ناسره جدا شود، در مقابل آن فتنه، خون دل خوردند و دم برنیاوردند، اما چند روز بعد، وقتی غبار فتنه فرو نشست، دیگر درنگ را تاب نیاورده و پای به میدان نهادند. آنان که با دست خالی رژیم آمریکایی شاه را سرنگون کرده و هشت سال در مرزهای آبی و خاکی و هوایی کشور با تمامی قدرت های سلطه گر جنگیده بودند، بار دیگر به میدان آمدند تا به قول حضرت امیر(ع) چشم فتنه را کور کنند و کردند.

۱۰ سال پس از آن روز، در خردادماه سال ۸۸ فتنه دیگری با دامنه ای بسیار گسترده تر و این دفعه با حضور بی پرده همه دشمنان آشکار و پنهان نظام، از مدعیان اصلاحات گرفته تا منافقین و بهایی ها و سلطنت طلب ها و مارکسیست ها و نهضتی ها و… تحت مدیریت مستقیم و اعلام شده مثلثآمریکا، اسرائیل و انگلیس طراحی و به صحنه آورده شد. دشمن این بار هم، بر هم زدن ثبات سیاسی کشور را نشانه رفته بود. باز هم، همان مردم به صحنه آمدند و طومار فتنه گران را در هم پیچیده و به زباله دان تاریخ انداختند. این بار، اما به قول «ریچارد هاوس» مسئول کمیته راهبردی سیاست خارجی آمریکا، مهندسی معکوس برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران که هدف نهایی آن رهبری انقلاب بود، نتیجه معکوس داد و آیت الله خامنه ای با قدرت و پایگاهی فراتر از قبل ظاهر شد. و به گفته؛ «مئیر داگان» رئیس اسبق موساد؛ «نمی توان نقش حرکت شکست خورده بعد از انتخابات ژوئن ۲۰۰۹ ایران - بخوانید فتنه آمریکایی، اسرائیلی ۸۸ - را در تحولات اسلامی منطقه نادیده گرفت» و به قول آقای فهمی هویدی، نویسنده و پژوهشگر معروف مصری؛ «آمریکا، اسرائیل، اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای عربی از جمله دولت وقت مصر، پیشاپیش پیروزی جنبش سبز(!) را اعلام کرده بودند و آنگونه که رسانه ها تبلیغ می کردند، سقوط جمهوری اسلامی قطعی بود. اما، وقتی غلبه شما را بر آن فتنه بزرگ مشاهده کردیم، به این نتیجه رسیدیم که سلطه غرب از جهان عرب قابل برچیدن است» و…

دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار پرشور جوانان خراسان شمالی با ایشان، بخشی از نقشه راه دشمن در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری را، آشوب آفرینی با هدفی مشابه دو فتنه ۷۸ و ۸۸ دانسته و فرمودند «مردم حواسشان جمع است، مسئولان قوای سه گانه هم کاملا مراقب باشند تا بدخواهان نتوانند آرامش موجود را که نشانه اقتدار عظیم کشور محسوب می شود، برهم بزنند… در مدت باقیمانده تا انتخابات و در خود انتخابات، همت همه مسئولان بر حفظ آرامش و اجتناب از جنجالی شدن فضای سیاسی کشور متمرکز باشد.»

حضرت آقا، بعدازظهر همان روز در اجتماع پرشور و شعور بسیجیان بار دیگر نسبت به توطئه احتمالی دشمن در چند ماه باقیمانده تا انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ هشدار داده و تاکید کردند؛ «ملت ایران در مقابل فتنه ۸۸ ایستاد و هر وقت نیز مشابه آن اتفاق بیفتد، ملت خواهد ایستاد.»

علاوه بر هشدار رهبر معظم انقلاب که مانند همیشه از هوشیاری و نگاه ملکوتی ایشان حکایت می کند، برخی از شواهد و قرائن موجود نیز، حاکی از آن است که آشوب آفرینی و ایجاد التهاب در فضای سیاسی کشور، یکی از پروژه های احتمالی دشمن در ماه های باقیمانده تا انتخابات پیش روی خواهد بود و همین جا باید تاکید کرد که دشمن به نتیجه بخش بودن این پروژه امید چندانی ندارد، چرا که به نوشته «جان لی اندرسون» مفسر خاورمیانه ای «نیویورکر»، «در ایران، حرکتی فراتر از جنبش سبز(!) - بخوانید فتنه آمریکایی، اسرائیلی ۸۸ - که از حمایت همه جانبه غرب برخوردار بود قابل تصور نیست. شکست این جنبش(!) نشانه روشنی از اقتدار ایران و پایگاه مردمی عمیق و گسترده رهبر آن است و به همین علت تکرار آن ساده اندیشانه است» ولی به گفته ژنرال مایکل هایدن رئیس اسبق سازمان سیا در گزارش دسامبر ۲۰۱۱ مرکز راهبردی استراتفور، حمله نظامی به ایران پرهزینه و تقریبا ناممکن است و تنها راه باقیمانده تشویق مخالفان در داخل برای بازسازی ناآرامی های ژوئن ۲۰۰۹ - خرداد ۸۸ - خواهد بود. مایکل هایدن در همان گزارش تاکید می کند که «بازسازی ناآرامی های ژوئن ۲۰۰۹ نمی تواند عقب نشینی جمهوری اسلامی از اهدافش را در پی داشته باشد ولی می توان به کند کردن آن امیدوار بود»!… یعنی دردسرآفرینی از سر ناچاری!

و اما، در پروژه احتمالی دشمن روی «مردم» حساب ویژه ای باز نشده است، چرا که آمریکا و متحدانش، هوشیاری مردم و حضور به موقع آنان در سرفصل های حساس تعیین کننده را آزموده اند. حماسه های ۲۳ تیرماه ۷۸ ۹ دی ۸۸، بهمن ۸۸، انتخابات اسفند ۹۰ و اخیرترین نمونه آن، حضور یکپارچه و همه جانبه و شورانگیز توده های عظیم مردم خراسان شمالی در استقبال از رهبر معظم انقلاب است که حماسه ای بارها تکرار شده و تکرار شدنی است و کمترین تردیدی در بصیرت مردم و ناامیدی دشمن از فریب آنان باقی نمی گذارد. حضرت آقا نیز در بیانات دیروز خود بر این نکته تاکیدی تجربه شده داشتند. آنجا که فرمودند «مردم حواسشان جمع است».

پس خط تماس و نقطه امید دشمن کجاست؟ خط و نقطه ای که دیروز رهبر معظم انقلاب در جمع بسیجیان خراسان شمالی، شناسایی آن را یکی از نشانه های بصیرت دانسته بودند.

نگاه دشمن به سران و عوامل اصلی فتنه ۸۸ نگاهی با واسطه است و نه مستقیم، چرا که آنها یک بار در فتنه آمریکایی - اسرائیلی ۸۸ به کار گرفته شده و سوخته اند. جین شارپ، یکی از نظریه پردازان معروف کودتاهای مخملی، اینگونه مهره ها را به چوب کبریت تشبیه می کند که با یک بار مصرف از دور خارج می شوند! اما از نگاه غیرمستقیم دشمن به این مهره ها نباید غافل بود. توضیح آن که بعید نیست مهره های یاد شده، با واسطه و پادرمیانی برخی از خودی های غفلت زده و ساده اندیش به میدان آورده شوند. طرح موسوم به «دولت وحدت ملی»! که فاقد بستر قانونی و تعریف شده است و با ساختار انتخاباتی تعریف شده در جمهوری اسلامی ایران - یعنی برآمدن رئیس جمهور از رأی مستقیم مردم و نه پارلمان - کمترین همخوانی ندارد، در صورتی که برای کبریت های سوخته نیز در «ائتلاف» مورد نظر جایی باز کرده باشد، می تواند بستری برای ورود غیرمستقیم عوامل یاد شده باشد. اگرچه ارائه کنندگان طرح مورد نظر هنوز درباره اجزای آن توضیحی نداده اند! از این روی کم توجهی ارائه کنندگان طرح یاد شده می تواند زمینه سوءاستفاده دشمنان برای نفوذ دادن عوامل یا ساکتین فتنه را در پی داشته باشد. یعنی کسانی که وحدت با آنها مفهومی جز وحدت! و ائتلاف! با دشمنان مردم و نظام ندارد.

برای «تشخیص خط و نقطه درگیری با دشمن» که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان بخش قابل توجهی از بصیرت یاد کرده اند می توان اهداف رصد شده دشمن را با مواضع و عملکرد افراد، گروه ها و شخصیت های داخلی مقایسه کرد و در صورت مشاهده همخوانی نسبت به نقطه همخوان حساس بود. این همخوانی می تواند ناشی از غفلت فرد یا گروه همخوان باشد. در این حالت به فرموده حکیمانه حضرت آقا «باید این فرد را نصیحت کرد و اگر نصیحت موثر واقع نشد، باید با او حد و مرز و خط فاصل تعریف کرد.»

فشار اقتصادی و تنگ کردن عرصه معیشتی مردم یکی دیگر از نقاط مورد نظر است. به عنوان مثال، نزدیک به سه هفته قبل از آشفتگی بازار ارز، رادیو اسرائیل، رادیو زمانه - رادیو فارسی زبان هلند - شبکه های تلویزیونی فارسی زبان آمریکا - VOA و انگلیس BBC از افزایش قیمت ارز و نقش آن در افزایش قیمت سایر کالا و خدمات ضروری مردم که می تواند نارضایتی آنان را در پی داشته باشد، یاد کرده و حتی رادیو اسرائیل دو روز قبل از افزایش جهشی و ساعت به ساعت قیمت دلار، در برنامه شامگاهی دوشنبه شب خود از آن خبر داده بود. از سوی دیگر مقامات رسمی آمریکا و اتحادیه اروپا پنهان نمی کنند که گرانی کالا و خدمات مورد نیاز مردم را به عنوان یکی از اهداف چالش خود با ایران اسلامی در دستور کار دارند. بنابراین نمی توان و نباید نسبت به کانون داخلی این حرکت پلشت بی تفاوت بود و رد پای آن را در آن سوی مرزها جستجو نکرد و…

در اين باره گفتني هاي ديگري نيز هست.