افکارنیوز

: شاید شما تنها زمانی به فکر کم‌چرب‌تر کردن غذایتان بیفتید که درد و سرگیجه سراغتان آمده باشد اما محققان می‌گویند تاثیر چربی غذا، خیلی زودتر خود را نشان می‌دهد و قبل از آنکه جسمتان را ناتوان کند، ‌ به شما روانی ضعیف می‌دهد.

به گزارش روزنامه دیلی اکسپرس، محققان میگویند که افسردگی، یکی دیگر از نتایج پرچرب بودن غذاست و گرچه چنین خوراکهایی به دليل طعم لذیذشان لذتي موقت به شما میدهند، اما به مرور تاثیری منفی روی روانتان میگذارد. از نظر آنها این غذاها اعتیادآور بوده و اگر در طولانیمدت مصرف شوند، افت شدید خلق و خو و افسردگی را به همراه میآورند. پژوهشگران معتقدند مصرف غذاهايي مثل همبرگر، پنير، بستني و كره كه مقدار زيادي چربي اشباع شده در خود دارند، باعث بروز التهاب در سرتاسر بدن ميشوند و حتی مغز مصرفکنندهشان را هم ملتهب میکنند. از نظر آنها اين التهاب تغييراتي در مغز ایجاد میکند كه پيامد آن، پایين آمدن خلق و خو و شروع افسردگی است.