به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، قانون اصلاح قانون سرباز قهرمان که بیستم دی ماه از سوی علی لاریجانی برای ابلاغ به محمود احمدینژاد ارسال شده بود با گذشت مهلت رئیس جمهور برای ابلاغ به دستگاههای اجرایی از سوی رئیس مجلس از طریق انتشار در روزنامه رسمی رسما ابلاغ شد.

لاریجانی در نامه‌ای که هشتم بهمن ماه به روزنامه رسمی ارسال کرده، اعلام کرده است که با انقضای مهلت مندرج در قانون، رونوشتی از قانون برای درج در روزنامه رسمی ارسال می‌شود.

بر اساس قانون اصلاح قانون سرباز قهرمان ماده واحده تبصره(۴) ماده واحده قانون سرباز قهرمان مصوب ۱۳/۱۲ / ۱۳۷۶ به شرح ذیل اصلاح و به عنوان تبصره(۶) محسوب و دو تبصره به عنوان تبصره‌های(۴) و(۵) به آن الحاق می‌شود و عبارت «سازمان تربیت بدنی» در قانون مذکور به عبارت «وزارت ورزش و جوانان» تغییر می‌یابد.

تبصره۴ قهرمانان بازیهای المپیک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات اول بازیهای آسیایی در رشته‌های ورزشی تحت پوشش کمیته بین‌المللی المپیک و مقام اول تا سوم مسابقات جام جهانی فوتبال، بسکتبال و والیبال و همچنین یکی از فرزندان قهرمانان پارالمپیک جهانی معاف از سربازی با معرفی وزارت ورزش و جوانان و موافقت ستاد کل نیروهای مسلح پس از طی دوره آموزش نظامی در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند.

تبصره۵ کلیه دستگاههای اجرائی موضوع ماده(۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸/۷ / ۱۳۸۶ می‌توانند علاوه بر مشمولین تبصره(۴) این قانون، مقامهای دوم و سوم بازیهای آسیایی و مسابقات جهانی را با معرفی وزارت ورزش و جوانان و با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوطه به صورت پیمانی جذب و استخدام نمایند.

تبصره۶ آیین‌نامه اجرائی موضوع معافیت سربازان قهرمان مشمول این قانون به پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان و با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تهیه می‌شود و به تأیید ستاد کل نیروهای مسلح می‌رسد.

آیین‌نامه اجرائی موضوع جذب و استخدام قهرمانان مشمول این قانون نیز به پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان و با همکاری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه‌ انسانی رئیس جمهور تهیه می‌شود. این آیین‌نامه حداکثر سه ماه پس از لازم‌الاجراء شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ سوم دی ماه یکهزار و سیصد و نود و یک مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ ۱۲/۱۰/۱۳۹۱ به تأیید شورای نگهبان رسید.