به گزارش افکارنیوز، محمد تقی انوشه متخصص تغذیه گفت‌: هر فردی در ماه رمضان بایستی به تغذیه خود اهمیت بسیار دهند زیرا بهم خوردگی تنظیمات غذایی منجر به انواع بیماری‌ها در فرد می‌شود.

وی افزود: برخی از غذاها در هنگام افطار همچون آش و سوپ که غذاهای کاملی هستند آب از دست رفته بدن در طول روز را تامین می‌کنند و ترکیبی از سبزیجات و پروتئین‌های مختلف را به بدن می‌رسانند.

وی به افرادی که مشکلات گوارشی دارند توصیه کرد: باید از حبوبات کمتری استفاده کنند.

وي در خاتمه گفت: علاوه بر خوردن آش و سوپ ميتوان از ۲ عدد خرما همراه با يك ليوان شير كه غذايي كامل و غني از ويتامين A است استفاده شود.