مردم نباید گوشت ۲۰ هزار تومانی بخرند

قيمت گوشت گوسفندي در خردهفروشيهاي سطح شهر همچنان ثبات در قيمتهاي بالا را تجربه مي كند و سياستهاي وزارت بازرگاني براي تنظيم بازار اين كالاي استراتژيك هنوز پاسخگو نبوده است. به زعم كارشناسان دليل اصلي افزايش قيمت گوشت گوسفندي ذبح دام مولد در دوسال گذشته به دليل خشكسالي و كمبود علوفه بوده است.

به گزارش فارس روز گذشته وزیر بازرگانی اعلام کرد: " در مورد گوشت قرمز گوسفندی کاهش تولید بسیار جدی است و انتظار می رود تا دستگاه های تولیدی برنامه ویژه‌ای در این خصوص داشته باشند. چرا که وقتی تولید نمی تواند نیاز بازار را فراهم کند دیگر بحثمطرح نیست بلکه باید سیاست های تولیدی جدی گرفته شود. "
مهدی غضنفری همچنین در بخشی از سخنان خود ضمن تایید اینکه قیمت گوشت گوسفندی هر کیلوگرم ۲۰ هزار تومان است، ‌ گفت: " مردم نباید گوشت کیلویی ۲۰ هزارتومان بخرند لذا اگر تولیدکنندگانی هستند که می توانند بازار را تنظیم کنند ما از حضور آنها استقبال می کنیم و برای آنها فرش قرمز پهن می‌کنیم لذا به جای اینکه تولیدکنندگان گوشت بحثرسانه‌ای راه می اندازند اگر می توانند با تولیدات خود بازار را تنظیم کنند جلو بیایند. "
به گزارش فارس قیمت گوشت ران گوسفندی در خرده فروشی های سطح شهر بین ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان، قیمت گوشت گوسفندی مخلوط ۱۶ هزار و ۵۰۰ تا ۱۷ هزار تومان و قیمت لاشه گوسفندی ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.