به گزارش افکارنیوز، دکتر معصومه هدایتخواه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ذرت یک میان وعده کامل و سرشار از مواد مغذی بوده که به عملکرد فیزیولوژیکی بدن کمک موثری می کند.

وی گفت: فیبر ذرت نقش اساسی در کاهش قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت دارد.

فیبر ذرت موجب کاهش قند خون به ویژه در بیماران دیابتی دارد.

این متخصص خاطرنشان کرد: همچنین این مواد(فیبر)، موجب کاهش کلسترول می شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه در میان افراد میانسال و سالمند می شود.

هدایتخواه اظهار داشت: مصرف روزانه یک فنجان دانه های ذرت در میان وعده های غذایی، می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ(ناشی از یبوست) را کاهش دهد.

وی یاد آور شد: همچنین مصرف میزان کافی از فیبر گیاهی به بهبود عملکرد روده ها کمک و مانع از ابتلا به یبوست و هموروئید می شود.

این متخصص تاکید کرد: زنان مبتلا به کم خونی بویژه کم خونی ناشی از کمبود ویتامین می توانند با مصرف ذرت به بهبود این نوع از اختلال کمک کنند.